Våra tjänster

Vi erbjuder allt inom försäljning, service och installation av restaurang- och storköksutrustning, kök och vitvaror, pumpar och tvättstugor
Kontakta oss

Restaurang & storkök

Sedan Servicebolaget Nord AB grundades 1987 i Luleå har verksamheten utvecklats från att vara ett lokalt företag till att bli ett av Norrlands ledande företag inom försäljning, service och installation av restaurang och fastfoodutrustning.

Vi är auktoriserad återförsäljare och servicepartner för flertalet av marknadens ledande varumärken.

Tvättstugor

Vi är specialister på professionella tvätt- och städutrustningar. Oavsett vilket behov du har hjälper vi dig att ta fram en anpassad lösning som passar för er verksamhets tvätt eller städbehov.

Servicebolaget är auktoriserad återförsäljare, installatör och servicepartner för Miele och PODABs professionella tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrumsutrustning, manglar och tillbehör.

Medicinteknik

Servicebolaget erbjuder försäljning, installation och service av Miele Professionals hygienutrustning för medicin- och laboratorieteknik, disk- och spoldesinfektorer samt disk- och tvättmaskiner.

Vi erbjuder även regelbundna kontroller och förebyggande underhåll ökar driftsäkerheten och undviker onödiga reparationer. Lita på regelbunden professionell vård och support för dina enheter.

Pumpservice

Servicebolaget är auktoriserad servicepartner för Grundfors och Wilo när det gäller försäljning, service och underhåll av pumpar för bland annat vattenförsörjning och avlopp.

De flesta av våra serviceuppdrag sker ute hos våra kunder, men vi har också möjlighet att ta in stora som små pumpar för renovering och översyn i vår pumpverkstad. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd tjänst.

Electrolux Shop - Kök vitvaror

Välkommen till vår köks- och vitvarubutik i Luleå. vi har vitvarorna för hemmakocken. 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG. Med vår expertis inom installation och service kan du känna dig trygg i ditt val av vitvaror från Electrolux Shop.

Hur ser ditt drömkök ut? Våra välutbildade köksinredare hjälper dig att hitta din personliga stil efter dina behov och köksdrömmar från vår köksleverantör Storsjökök.

Kaffemaskiner & fika på jobbet

Vi har ett stort utbud av Kaffe, kaffemaskiner och bryggkaffelösningar samt dryckesmaskiner för kalla och varma drycker och glassmaskiner.
Vi erbjuder även fullservicelösningar och finansieringsavtal.

Vi och vår köks- och vitvarubutik, Electrolux Shop i Luleå är JURA auktoriserad återförsäljare, premiumpartner, Professional Partner, Verkstad och JURA Shop.

Electrolux Shop - Kök vitvaror

Kontakta oss